Welkom bij Q-AM 1395,

Q-AM 1395 is per 31-12-2018 gestopt met uitzenden. Iedereen bedankt voor het luisteren en de leuke reacties die wij hebben mogen ontvangen. Deze site zal nog online zijn tot de vervaldatum van het domein.

Met vriendelijke groet,

Adri, Dijan en Michel

223 Responses to

 1. Paul zeggen:

  Sinds enige tijd Q-AM bij toeval ontdekt op AM. Goed format, mooi die nostalgie terug op de middengolf! Ontvangst goed uiteraard (Herwijnen?). Sinds kort(?) ook nummerherkenning (‘albumhoezen’) via TuneIn, leuk! Ik run zelf een internetstream (Oldies but Goodies) maar daar luister ik vrijwel niet meer naar, lachen toch! Keep it up!

  • Hoi Paul,

   Bedankt voor je leuke reactie! De zender van Q-AM staat in Waardenburg 🙂 Het is niet heel ver naar Herwijnen. Ik werk zelf in Gorinchem, en dan heb ik natuurlijk Q-AM op als ik soms binnendoor weer naar Waardenburg tuf. Misschien kunnen we links uitwisselen tussen de stations? Of mogelijk een samenwerking?

   Groeten,

   Michel
   Q-AM 1395

 2. Rik larrea zeggen:

  Beste
  Gisteren redelijk kunnen ontvangen in belgie drongen_gent en nu horen we niets op deze freqentie 1395 am kan er iets aan gedaan worden voor betere ontvangst en nog een vraagje van waar zenden jullie uit in holland gr Rik

  • Beste Rik,

   Wat leuk dat je ons hebt ontvangen. Helaas kunnen wij de ontvangst niet echt verbeteren. Het beste signaal zul je horen via onze website. Q-AM maakt gebruik van een 100watt PEP vergunning en hebben dus niet de mogelijkheid te verhogen.

   Maar je lokatie is al op een enorme afstand voor onze zender.

   Groeten,

   Michel Q-AM1395

 3. Cees zeggen:

  Fijn dat er met Q AM weer wat meer leuks te ontvangen is. Vanmorgen hoorde ik jullie voor het eerst op AM 1395 mooie ruisvrije ontvangst hier in Nieuwegein op mijn Degen de1103 ontvangertje Jullie zijn goed bezig. AM is voor mij nostalgie, en juist daarom mooi om daarop af en toe naar muziek te luisteren. Leuke website ook! Top AM geluid in moderne tijden!

 4. Rick zeggen:

  Helaas de laatste dagen veel zeikplaten.
  Waarom?

 5. Rick zeggen:

  Leuk die 12inch classics.
  Vaker doen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *