• Native Flashradio V4

Welkom bij Q-AM 1395,

Fris en fruitig, vanuit de Betuwe elke dag opnieuw!

Ons menu:
Golden oldies, Rock, Ballads, Disco, Nederlands, Instrumentaal ’90s, ’80s, ’70s afgeroomd met een paar heerlijke jingles in een modern jasje!

Op je good old transistorradio of in je auto luister je naar Q-AM via 1395 kHz AM. Jazeker in AM (amplitudemodulatie) via middengolf wantย wij hebben iets met nostalgie en zenders. Wij zijn Marconi nog iedere dag dankbaar ๐Ÿ™‚ Digitaal luister je gewoon via je Smartphone (Android), I-Phone, I-pad of computer. Hiervoor zijn diverse apps die je (gratis) kunt downloaden in de App store of Google play Store zoals Tune In of VLC Player. Q-AM 1395 hoor je overal ter wereld.

Reacties laat je eenvoudig achter onderaan deze pagina. En wij zijn dol op interactie met onze luisteraars.

Onze uitzendingen worden mede mogelijk gemaakt door:

De uitzendingen van Q-AM 1395 worden mede mogelijk gemaakt door WNC Waardenburg

222 Responses to

 1. Wim en Nel Dekker zeggen:

  Met Q-AM 1395 naar bed, wat wil een mens nog meer!

  • Dat zijn berichten Wim!!! Lekker blijven luisteren ๐Ÿ™‚

  • Nico uit Gouda zeggen:

   Hallo iedereen. Toen ik mijn radio vanmiddag rond 1 uur aanzette kon ik Q AM in Gouda niet horen, stond de zender toen uit of was deze zwakker dan gebruikelijk? Hartelijke groeten van Nico uit Gouda, ๐Ÿ™‚

   • Nico,

    We waren er wel, alleen hadden we een kleine storing in de soundprocessing naar de zender toe. Deze is verholpen.

    Groeten,

    Michel
    Q-AM 1395

    • Nico uit Gouda zeggen:

     …maar Q-AM blijkt nu zo’n al twee weken zwakker te zijn dan normaal. Of stond de 1395 kHz-zender te ‘hard’ afgesteld en is nu zwakker gezet? Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. ๐Ÿ™‚

     • We hebben de oorzaak nog niet gevonden Nico.

     • Nico uit Gouda zeggen:

      …hartelijk bedankt voor het antwoord van 17 juli 2017 at 12:01 maar hoe dan ook: ook vanmorgen rond 11 uur was dit nog altijd zo. Nico.

     • Nico uit Gouda zeggen:

      …de zender staat nu weer op volle sterkte! De ontvangst is nu weer als vanouds in Gouda, dus overdag tot ongeveer zonsondergang redelijk tot goed en daarna minder, maar ook na middernacht is er weer ontvangst mogelijk in Gouda, maar dan is er storing door andere zenders (NIET door Radio Seabreeze dat ook op de 1395 uitzendt). Hierbij iedereen nog een fijne vakantie toegewenst!
      Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. ๐Ÿ™‚

     • Top Nico!

      Groeten,

      Michel
      Q-AM 1395

   • Nico uit Gouda zeggen:

    …het signaal klinkt nu weer als vanouds in Gouda! Hartelijk bedankt om dit te herstellen! Hierbij iedereen een fijne vakantie toegewenst! Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. ๐Ÿ™‚

 2. Dominik Pollmann zeggen:

  Hallo nogeens ! Ik heb net via de stream geluisterd en de reclame en het niuws klinken hetzelfde.Het wasQ-AM.De plaat die Ik hoorde was ” some like it hot” van Ik dacht Robert Palmer.Groeten Dominik Pollmann

 3. Dominik Pollmann zeggen:

  Hallo Q-AM Team!Hartelijke groeten uit Emmerik/Hรผthum.Net voor 5 uur Robert Palmer gehoord via de 1395 met onweersgekraak.Ontvangst met een dakantenne voor am en fm.Antenneversterker voor am en fm.Radio uit 1973 van Blaupunkt.Lichte fading van het signaal.Mooi dat de stillte op de am langsaam weer verdwijnt.

  • Hoi Dominik,

   Weet je zeker dat je Q-AM hebt ontvangen? Wij hebben vandaag rond vijf uur geen Robert Palmer uitgezonden.
   Een vergelijk maken met de stream en ether is altijd een handig optie. Wat niet weg neemt dat wij altijd blij zijn met mensen die afstemmen via de 1395 kHz.

   Groeten,

   Michel
   Q-AM 1395

 4. Nico uit Gouda zeggen:

  …gistermiddag ook in Gouda goed signaal. Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. ๐Ÿ™‚

 5. Henk zeggen:

  Signaal komt nu perfect door in Asperen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *