Defect aan onze zender middengolf zender voor 1395

Op dit moment is Q-AM 1395 enkel via het internet te beluisteren. We hebben te maken met een defect aan de zender. Onze technische dienst doet er alles aan om de zender zo snel mogelijk te repareren. We zijn gelukkig nog wel via het internet te beluisteren.

De wet van Murphy is in dit geval van toepassing. (https://nl.wikipedia.org/wiki/Wet_van_Murphy) aanstaande donderdag staat er een vergadering op de planning van het bestuur en is een reserve zender een bespreek item…

Wij verwachten woensdag de uitzendingen te kunnen hervatten.

Onze excuses voor het ongemak.

 

 

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

6 Responses to Defect aan onze zender middengolf zender voor 1395

 1. Nico uit Gouda zeggen:

  …vanmiddag rond 13:30 uur stond hij nog steeds uit. Wanneer weer aan? Nico 🙂

  • We zijn er weer, maar met beperkt vermogen.

   Groeten,

   Michel
   Q-AM 1395

   • Nico uit Gouda zeggen:

    …daarom kan ik jullie in Gouda t/m heden nu niet ontvangen. Ik kan horen op mijn radio aan de interferentie met Radio Seabreeze dat ook op de 1395 kHz uitzendt dat jullie weer in de ether zijn maar helaas hoor ik nu nog geen muziek van Q AM. Wanneer wordt er weer met vol vermogen uitgezonden? Hartelijke groeten van Nico uit Gouda.

 2. Rob de Koning zeggen:

  CQ,CQ,CQ, Q-Am, wanneer gaan jullie weer QRV? Succes met de reparatie. Anders goed te ontvangen in gem. Aalburg,leuk programma. Groeten: Rob