De Q-AM 1395 zender

Zie hier de zender van Q-AM 1395. De zender is volledig digitaal en is op 1Hz nauwkeurig in te stellen. Links van de zender zie je onze laptop, waarop stereotool onze webstream verder bewerkt voordat het de zender in gaat. Bovenop de zender zie je onze zelfbouw antennetuner, die zorgt voor een juiste aanpassing. Achter de zender (witte kastje) is onze schakeklok, deze is synchroon met het internet en zorgt ervoor dat wij bij zons op en ondergang in en uitschakelen.
De zender van Q-AM

Getagd , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

One Response to De Q-AM 1395 zender

 1. Sterzender-Apeldoorn zeggen:

  Hoi,
  Jullie vandaag (30 okt. 2016) op de autoradio ontvangen.
  Ontvangst was in Apeldoorn goed.
  Er zat iets storing in ontvangst, dit kwam van de motor.
  Veel succes met jullie zender.